Bakgrunn
Regnskapshjelp AS er et autorisert regnskapsbyrå som ble stiftet høsten 2010 med formål å etablere seg som en betydelig aktør innen nettbaserte regnskapstjenester. I 2016 ble Regnskapshjelp en del av Conta og fra våren 2018 ble navnet endret fra Chimaera Regnskapshjelp til Regnskapshjelp AS og trengte å fornye både profil og nettside. 

Løsning
Regnskapshjelp jobber med kunder over hele landet og har blitt over 20 ansatte. De ønsker å fremstå som den nære og varme regnskapsføreren selv om de gjerne holder til i en annen by som kunden. Jeg laget et ny logo og nettside med et design som både skulle være være personlig, varmt og samtidig kommunisere at de følger med i tiden og benytter oppdaterte løsninger og moderne programvare. Og en viktig brikke var at stockbilder ble byttet ut med bilder av de ansatte. Når man vet hvordan den personen man prater med ser ut, så føles samtalen mye nærere.
Alle stockbilder ble fjernet og byttet ut med bilder av de ansatte for å få frem det nære og personlige. Det er lettere å knytte et tettere bånd i en telefonsamtale når man ser for seg den andre.  
Logoen symboliserer byggesteiner og danner et pluss-tegn i logosymbolet. Et firma bygges stein for stein. 

You may also like

Back to Top